SÄLJKLAR

När du bestämt dig för att sälja men inte är redo att gå ut stort

Hur får man ihop bostadsbytet på ett smidigt sätt? Köp och försäljning, pengar och datum ska klaffa vilket kan verka svårt och jobbigt. Du kanske inte ens har hittat ditt nya boende. För dig som bestämt dig för att sälja men inte är redo att gå ut stort på marknaden erbjuder vi tjänsten Säljklar. Här kan du på ett effektivt sätt närmar dig din försäljning och får koll på vad ditt hus är värt. Under tiden letar du i lugn och ro ny bostad där vi såklart hjälper till med rådgivning och tipsar om nya bostäder, även de som inte kommer ut på offentliga marknaden.

Så här gör vi

Vi värderar din bostad. Sammanställer prospekt med information och fakta, fotograferar ditt hus ute och inne, fixar planskiss och gör klart för försäljning. Efter att du undertecknat förmedlingsavtal listas ditt hem på stigbertils.com under fliken Säljklar, detta utan vidare koppling till övriga bostadssajter och utan prisuppgift. Vi söker av vårt kundregister som innehåller köpklara och aktiva bostadsletare efter passande spekulanter. När det blir dags för visning av din bostad gör vi det med privata visningar, dvs ett sällskap åt gången, eller om du hellre vill med öppen visning.

När du är redo att sätta igång

Förhoppningsvis säljs huset redan med tjänsten Säljklar och till ett riktigt bra pris. Om inte har vi nu kunnat känna av intresset för ditt hus och testat utgångspriset på marknaden. Efter förnyad diskussion och utvärdering finns nu möjlighet att göra justeringar innan vi går ut brett. Tack vare alla praktiska förberedelser är det nu bara att trycka på knappen och din bostad blir snabbt nytt objekt på marknaden och hamnar självklart överst på Hemnet.

Kostar dig inget extra

Du betalar inget extra för tjänsten! Överenskommen provision debiteras först när vi sålt huset och köpet slutligen görs upp på tillträdesdagen.

Jag vill bli kontaktad

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig helt förutsättningslöst.


Telefon vxl: 0431-700 59
Besöksadress: Köpmansgatan 13, Båstad
E-post: info@stigbertils.com

Telefon vxl: 0431-700 59
Besöksadress: Köpmansgatan 13, Båstad
E-post: info@stigbertils.com