PROJEKT

Pågående/slutsålda

Genom åren har vi haft förmånen att sköta försäljningen av många lokala projekt. Spridningen har varit stor både gällande försäljningsobjekt, kundkrets och uppdragsgivare vilket gör vårt arbete roligt och utmanande. Projekten har varit allt från stora bostadsområde med inriktning på permanentbostäder till nybyggartomter, seniorlägenheter och exklusiva radhusområden. Vi har erfarenhet av att arbete för stora byggbolag som Skanska och Peab,  kommunala bostadsbolag och mindre lokala byggbolag och exploatörer. Vi väljer med omsorg för att hålla fokus och kvalité. Här nedan finns dels pågående projekt, dels ett urval av slutsålda.

Brf STRANDKÄLLAN

Granne med havet

Nu är det klart! 8 exklusiva rad- och parhus med bästa läge vid hav och småbåtshamn i Båstad. Livet blir enkelt och njutbart när du bor lättskött, kravlöst och har gångavstånd till såväl morgondopp och tennisbana som affärer och restauranger. Bostäderna har välplanerade kvadratmeter, stilsäker utformning och generösa fönsterpartier med havet närvarande. Strandpromenaden är din förlängda trädgård. Två bostäder återstår, klara för inflyttning!
Försäljning pågår

Brf Strandängen

Modernt, bekvämt och strandnära

Välkommen till Brf Strandängen med smakfulla och bekväma våningar om 2 eller 3 rum och kök med olika planlösningar och lägen, alla med stilrena och gedigna materialval. Läget 300 meter från Skummeslövs vidsträckta sandstrand är perfekt och för dig som pendlar nås E6:an på ett par minuter liksom Båstads nya järnvägsstation. Tillgång till bilplats och fiber. Ett modernt, nyproducerat och bekymmersfritt boende i naturskön miljö vid vattnet.
Projektet slutsålt – läs mer här

Projekt Hjorten

Etapp 1

2015 sålde vi för Wiwa Bygg 4 parhus i denna första etapp, komplett med färdigställd utemiljö. Välbyggt, stilrent och modernt boende med praktisk och generös inredning samt fyra sovrum varav ett i entréplan. Helkaklade duschrum med wc, både uppe och nere, öppen planlösning mellan kök och sällskapsrum med bekväma skjutpartier mot trädgården, balkong, friliggande förråd mm.
Projektet slutsålt

Brf Örebäcksparken

Funktion och livskvalité mitt i Båstad

För Båstadhems räkning sålde vi 2013, 14 lägenheter i centrala Båstad i vacker parkmiljö vid Örebäcken med gångavstånd till Lyckantorget med kommunikationer, bibliotek och service. Bostäderna, som ritades av White arkitekter, är välplanerade för funktion och livskvalité  och har dubbla uteplatser/balkonger. 3:or om 70 kvm i markplan och 2:or om 61 kvm en våning upp. Hiss finns. Gemensam parkmiljö samt förråd och p-plats ingår.
Projektet slutsålt

Gamla Campingen

Hemmeslövs nya bostadsområde

Hemmeslöv är ett populärt område att bosätta sig i. Här sålde vi för Wiwa Byggs räkning 16 byggnadsklara nybyggartomter för bostadshus om 150 kvm i byggarea samt 50 kvm garage/uthus. Wiwa lät då även uppföra 6 inventiösa parhus i två plan om 137 kvm som vi också  sålde inklusive carport/förråd.
Projektet slutsålt

KASTANJEGÅRDEN

VileHus ritade av White Arkitekter

På uppdrag av Peab sålde vi 15 radhus mitt i byn utformade med engelska radhus som förebild som bildar kvarterets ram med små och lättskötta trädgårdar i mitten. Husen om 130-135 kvm har flexibel planlösning och samtliga med trevliga burspråk. Läget är ypperligt med gångavstånd till såväl skola och förskola som affärer, restauranger, strand och hamn. Projektet slutsålt.
Projektet slutsålt

APELLIDEN

VileHus ritade av White Arkitekter

På uppdrag av Peab sålde vi 6 parhus i sluttningen ovanför bykärnan. Platsen var en äppellund och utsikten magnifik med hav och ås i blickfånget. 132 välplanerade kvadratmeter i 1½-plan med strikta, vitputsade fasader med liggande grafitgrå paneler som kontrasterar väl. Privata trädgårdssidor samt påkostad stenläggning på entrésidans gemensamma ytor.
Projektet slutsålt

ÄPPELDALEN

Nyfunkis med naturen inpå knuten

Vi sålde på uppdrag av JLP Fastigheter 35 stycken radhus i nyfunkisstil. Den natursköna dalgången i Båstads södra utkant blev snabbt en försäljningssuccé och bostäderna mycket uppskattade av främst barnfamiljer. Husen är moderna och rymliga och området både centralt och naturnära.
Projektet slutsålt


Telefon vxl: 0431-700 59
Besöksadress: Köpmansgatan 13, Båstad
E-post: info@stigbertils.com

Telefon vxl: 0431-700 59
Besöksadress: Köpmansgatan 13, Båstad
E-post: info@stigbertils.com