HELHETSTJÄNSTEN

Detta ingår alltid

Du vet väl att vi erbjuder en helhetstjänst? Vi tar hand om hela affären. En självklarhet tycker vi, men börjar man jämföra mäklartjänster på marknaden ser man att mäklararvodet är uppdelat och många tjänster ligger som kostsamma tillval. Säljer du med oss ingår alltid följande produkter:

BOSTADSFOTOGRAFERING

För att nå bästa möjliga försäljningsresultat gäller det att hitta rätt tillvägagångssätt/upplägg och sedan paketera med omsorg. Det är vi bra på. Ett viktigt steg i denna process är bostadsfotograferingen. Vi har vår egen fotograf som hittar din bostads bästa vinklar och lyfter fram rätta känslan, detaljer, utsikt och omgivning. Säljer du med oss ingår alltid denna kostnad. Vi finns tillgängliga och vägleder i hela processen. Är du osäker på vad som förväntas av dig inför foto? Be oss om vårt infoblad ”Tips inför din bostadsfotografering och visning”.

MARKNADSFÖRING

För att nå bästa möjliga pris på ditt hus är bred och välriktad marknadsföring bästa konceptet. Säljer du med oss ingår annons i Hd/Sydsvenskan med den klart största räckvidden i nordvästra skåne och i BjäreNu som är en välläst lokal produktion. Med utgångspunkt från varje enskilt säljuppdrag kan det även bli aktuellt med annons i Dagens Industri som är Sveriges största affärstidning och annan tryckt media. För bästa synlighet och läsvärde annonserar vi med helsidor. Digitalt annonseras er bostad på Hemnet, HittaHem och på vår egen hemsida. Hemnet är den klart största och viktigaste marknadsföringskanalen med 2,8 miljoner unika besökare varje vecka. Hemnet är mäklarnas egen portal och för att få annonsera sitt hus här tas en avgift ut. Säljer du med oss ingår avgiften i vår mäklartjänst. På Facebook och Instagram presenterar vi löpande våra hus och hem, så även ditt. Vill du så skyltar vi gärna upp utanför ditt hus med till salu-skylt, en effektiv ögonöppnare för förbipasserande spekulanter.

SKATTEBERÄKNING OCH KONSULTATION

Frågeställningarna kan vara många när du står inför att avyttra din fastighet. Ska den överlåtas till barn eller maka innan? Blir det isf mest fördelaktigt att sälja över eller ge som gåva? Hur säljer man bäst när fastigheten ägs av dödsbo? Vad blir skatten? Vi har mångårig kompetens inom skattefrågor som rör din försäljning. Säljer du med oss ingår både konsultation inför försäljning och skatteberäkning efter genomförd affär.

BOKA VÄRDERING

Vill du veta hur mycket din bostad är värd? Vi gör gärna en kostnadsfri värdering av din bostad inför eventuell försäljning.


Telefon vxl: 0431-700 59
Besöksadress: Köpmansgatan 13, Båstad
E-post: info@stigbertils.com

Telefon vxl: 0431-700 59
Besöksadress: Köpmansgatan 13, Båstad
E-post: info@stigbertils.com