Säljklar

Använd vår smarta tjänst som inte kostar något extra

Ligg steget före

Hur får man ihop bostadsbytet på ett smidigt sätt? Köp och försäljning, pengar och datum ska klaffa vilket kan verka svårt och jobbigt. Du kanske inte ens har hittat ditt nya boende. För dig som bestämt dig för att sälja men inte är redo att gå ut stort på marknaden erbjuder vi tjänsten Säljklar. Här kan du på ett effektivt sätt närma dig din försäljning och få koll på vad ditt hus är värt. Under tiden letar du i lugn och ro ny bostad där vi såklart hjälper till med rådgivning och tipsar om nya bostäder, även de som är off-market.

Så här gör vi

Vi värderar din bostad, sammanställer prospekt och gör klart för försäljning. När förmedlingsavtal upprättats listas ditt hem på stigbertils.com under fliken Säljklar, detta utan vidare koppling till övriga bostadssajter och utan prisuppgift. Vi söker efter passande spekulanter i vårt kundregister som innehåller köpklara och aktiva bostadsletare.

När du är redo att sätta igång

Förhoppningsvis säljs huset redan med tjänsten Säljklar till ett riktigt bra pris. Om inte finns nu möjlighet att göra justeringar innan vi snabbt och enkelt, tack vare alla praktiska förberedelser, trycker ut bostaden som nytt objekt på marknaden och självklart överst på Hemnet.

Kostar dig inget extra

Du betalar inget extra för tjänsten! Överenskommen provision debiteras först när vi sålt huset och köpet slutligen görs upp på tillträdesdagen.

Kontakta mig

Vill du veta mer om vår mäklartjänst eller funderar du på hur mycket din bostad är värd?
Vi kommer gärna ut och berättar mer. Kostnadsfritt. Fyll i dina uppgifter så får du snabb återkoppling.